Παρακάτω μπορείτε να δείτε μερικές φωτογραφίες του καταλύματος.
(Κλικ στις φωτογραφίες)

(Οι Φωτογραφίες είναι ιδιοκτησία του καταλύματος)Το 1988, η Μεσαιωνική Πόλη αναγνωρίστηκε ως Πόλη Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς. Η Μεσαιωνική Πόλη είναι μείγμα διαφορετικών αρχιτεκτονικών από διάφορες ιστορικές περιόδους με δεσπόζουσα την περίοδο της παραμονής στο νησί του τάγματος των Ιπποτών του Αγίου Ιωάννη καθώς και αυτής των Οθωμανών.

Σήμερα, αποτελεί ένα ζωντανό κομμάτι της σύγχρονης πόλης όπου αναπτύσσονται εμπορικές, τουριστικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες ενώ περιλαμβάνει και κατοικήσιμες περιοχές.


Παρακάτω μπορείτε να δείτε μερικές απ τις φωτογραφίες της περιοχής ΠΑΛΙΑ ΠΟΛΗ
(Κλικ στις φωτογραφίες)

(Οι φωτογραφίες είναι ιδιοκτησία του www.greecephotobank.com)
Click on the points on the map to view the photos
: Accommodation Points
: Area Points - Click to show accommodations of that area

PENSION YIANNIS - ΠΑΛΙΑ ΠΟΛΗ
• Δωμάτια: 8 • Φόρμα Επικοινωνίας
Η Πανσιόν Γιάννης αποτελείται από ένα Μεσαιωνικό κτίριο που ο ιδιοκτήτης του – ο Γιάννης – ανακαίνισε πλήρως το 1990 χωρίς αυτό να έχει στερήσει τίποτα από την αρχική του ομορφιά.

Από τότε ο Γιάννης και η Ειρήνη Μαγκαφά προσφέρουν στην πελατεία τους την φιλοξενία και την χαρακτηριστική ζεστασιά των Ελλήνων σε μια ευχάριστη και καθαρή ατμόσφαιρα μαζί σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.

Η Πανσιόν Γιάννης ανακαινίζεται αυστηρώς (μπογιάντισμα κτλ.) κάθε χρόνο.

Η Πανσιόν Γιάννης βρίσκεται μέσα στa τοίχοι της Μεσαιωνικής Πόλης της Ρόδου, στο πιο κεντρικό σημείο, ακριβώς δίπλα από ένα μικρό Τζαμί και μόνο πενήντα μέτρα (50 mt.) από την κεντρική και σημαντικότερη οδός Σωκράτους και στο κέντρο της εξίσου πολύ γνωστή οδός του Αγίου Φανουρίου. Εδώ, κανείς μπορεί να φανταστεί την μαγική ζωή στην μεγάλη και ζωηρή Παλιά Πόλη απολαμβάνοντας την ανάμνηση μίας παλιάς δόξας και της ειρηνικής ατμόσφαιρας που έφτασε από τον Μεσαίωνα .

Η Πανσιόν Γιάννης βρίσκεται επίσης σε πολύ μικρή απόσταση από το Κάστρο των Ιπποτών (250 mt.), από τον Πύργο του Ρολογιού και το Τζαμί του Σουλεϊμάν (200 mt.), από το σημερινό Αρχαιολογικό Μουσείο (κάποτε Νοσοκομείο) (150 mt.), και λιγότερα από 400 mt. από το Εμπορικό Λιμάνι, από το τουριστικό λιμάνι της Κολόνας και από την πλατεία της Νέας Αγοράς και το λιμάνι του Μανδρακίου το οποίο είναι το σημαντικότερο του νησιού. Στον ορίζοντα, το Αιγαίο Πέλαγος και τα βουνά της Ανατολίας στα 20 χλμ μακριά μόνο.

Περπατώντας στα γραφικά μικρά στενά της Παλιάς Πόλης, από την Πανσιόν Γιάννης, σε μερικά δευτερόλεπτα μόνο, μπορούμε να βρεθούμε μέσα σε ένα μεγάλο πλήθος ανθρώπων διαφορετικών εθνικοτήτων, και πολλά είδη παραδοσιακών καταστημάτων μαζί με Γυράδικα και Σουβλατζίδικα.

Η Πανσιόν Γιάννης είναι ένα μικρό συγκρότημα αποτελούμενο από δύο κτίρια (απόλυτα καθαρά), το ένα ακριβώς δίπλα στο άλλο, τα οποία διαθέτουν μία εξαιρετική και καταπληκτική θέα σε ολόκληρη την Παλιά Πόλη της Ρόδου, απολύτως πεντακάθαροι .

Στο πρώτο κτίριο βρίσκονται εννέα μεγάλα και ηλιόλουστα δωμάτια, όλα με προσωπικές τουαλέτες, κλιματισμός σε λειτουργία όλο το χρόνο, ψυγείο και ζεστό νερό όλη την ημέρα. Τα τρία από τα δωμάτια αυτά βρίσκονται στο ισόγειο και έχουν ωραία αυλή με λουλούδια, άλλα τρία βρίσκονται στον πρώτο όροφο και διαθέτουν ωραία ταράτσα με τραπέζι και καρέκλες. Τα υπόλοιπα τρία είναι στον δεύτερο και τελευταίο όροφο. Στο δεύτερο κτίριο υπάρχουν συνολικά πέντε δωμάτια, όλα αρκετά μεγάλα, τα οποία, εκτός από ένα, δεν διαθέτουν τις ευκολίες των δωματίων στο πρώτο κτίριο. Σε αυτά, οι τουαλέτες και τα ντους βρίσκονται ακριβώς δίπλα, στον χώρο της εισόδου, δηλαδή μόλις έξω από τα δωμάτια .

Η Πανσιόν Γιάννης είναι αναμφίβολα ένας χώρος όπου μπορεί κανείς να ξεκουραστεί, στην σκιά των κοντινών φοινικιών, bougainvillea και άλλο πράσινο.

Πολύ σημαντικό είναι ότι όλα τα δωμάτια της Πανσιόν Γιάννης μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως δίκλινα, τρίκλινα ή τετράκλινα, αφού αυτό ζητηθεί, έτσι ώστε η διαμονή να είναι άνετη και ευχάριστη .


PENSION YIANNIS - Φόρμα Επικοινωνίας - * Απαιτούμενα πεδία


Ονοματεπώνυμο
Χώρα Κατοικίας
Email
Κράτηση Άφιξη
Αναχώριση:
Καταλύματα
Δωμάτια    
Σχόλια
 


  Πληροφορίες Επικοινωνίας  


Ιδιοκτήτης: ΜΑΓΚΑΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Ηλεκτρονική Διεύθυνση (email):
Τηλέφωνο: +30 22410-31707
Κινητό: +30 6934310847

  Υπηρεσίες/Χώροι/Εξοπλισμός  

A/C καί ανεμιστήρες
TV κοινή
Τηλέφωνο κοινό
Πολυκουζινάκι σε κάποια
Ψυγείο
Τοστιέρα κοινή
Βραστήρας κοινός
Καφετιέρα κοινή

ΠΡ.Ε.Τ.Ο.Μ.Α. - Παρροδιακή Ένωση Τουριστικών Οικ/κών Μονάδων Αυτοεξυπηρέτησης (Δωμάτια-Διαμ/τα)
Γραφείο: Στρατηγού Ζήση 69Α - Ρόδος 85100 - Τηλ/Φαξ: +30 22410 30842

σχεδιασμός & ανάπτυξη BrainSoft Software  • φωτογραφίες ιστοσελίδας / περιοχών GreecePhotoBank  

μέγας χορηγός ιστοσελίδας: motostop.gr - κατάλογος μοτοσυκλετών της Ελληνικής αγοράς